Aantal partners

Nieuwe klanten

Uitbetaalde commissie

Help je mij de opleiding te promoten? Dat beloon ik graag!

Het is mijn missie om (met mijn Technisch VA opleiding) zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creeren van een vrij en flexibel leven op hun eigen voorwaarden.

Jij kunt me daarbij helpen!

Ben jij enthousiast over jouw deelname aan de opleiding en vind je het leuk om anderen hierover te vertellen? Meld je dan aan voor mijn affiliate programma!

Want niet alleen mag je dan 25% korting geven op de prijs van de deelname, maar ook ontvang jij een vergoeding van maar liefst 15% commissie over de prijs die een nieuwe deelnemer (die gebruik heeft gemaakt van jouw kortingscode) uiteindelijk voor de opleiding betaalt.

Gemiddeld betekent dat € 337 per verkoop!

Zo werkt het

Stap 1
Ga naar https://www.natuurlijkonline.com/affiliate-programma/ en meld je aan voor het programma.

Stap 2
Wacht tot je aanvraag wordt geaccepteerd en je een mail ontvangt met daarin jouw persoonlijke kortingscodes.

Stap 3
Promoot de opleiding (maak bijvoorbeeld een leuke post op LinkedIn, Facebook of Instagram, maak een video of podcast of schrijf een mail aan je lijst) en deel een link naar de opleiding (https://natuurlijkonline.com/opleiding/) + jouw persoonlijke kortingscodes die recht geven op 25% korting.

Stap 4
Je hebt verkocht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te vieren en om met je te bespreken hoe je jouw commissie wilt ontvangen.

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze commissie, gelden de volgende voorwaarden:

  1. De commissie is alleen van toepassing op nieuwe klanten die via jouw kortingscode de opleiding kopen. Dit houdt in dat zij nog nooit eerder iets hebben gekocht bij ons en hun aankoop de eerste aankoop bij ons is.
  2. De commissie wordt uitbetaald nadat het volledige aankoopbedrag is voldaan. Na 30 dagen wordt de commissie uitbetaald, zodat we zeker weten dat de aankoop definitief is.
  3. Indien de klant betaalt in termijnen, krijg je jouw commissie uitbetaald vanaf 30 dagen nadat de laatste termijn is voldaan.
  4. De commissies worden 1x per kalendermaand uitbetaald in de eerste week van de nieuwe maand.
  5. De kortingscode werkt niet in combinatie met andere kortingsacties.

Houd er rekening mee dat de kortingscode niet werkt in combinatie met andere kortingsacties. Dit betekent dat als ik zelf een kortingsactie heb lopen, de kortingscode van onze affiliate partners niet kan worden gebruikt en er dus geen commissie kan worden verdiend op aankopen die tijdens de periode van de actie zijn gedaan.

We behouden ons het recht voor om het affiliate programma op elk moment te wijzigen of te beëindigen en we behouden ons ook het recht voor om partners uit te sluiten van deelname indien zij niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden.

Als je nog vragen hebt over mijn affiliate programma, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het promoten van mijn Technisch VA opleiding.

LET OP

Jouw kortingscode werkt NIET in combinatie met andere kortingsacties.

Op het moment dat ik zelf een kortingsactie heb lopen, kun je geen affiliate vergoeding verdienen.

Ook via mijn GRATIS weggevers (mijn Masterclass en Technisch VA Experience) krijgen nieuwe deelnemers een kortingscode om met 25% korting deel te nemen aan de opleiding. Probeer bij voorkeur een andere manier te bedenken om de opleiding te promoten, want jouw code werkt dus niet in combinatie met de code die de deelnemer hier ontvangt.