Aletta de Vries-Snel

[Aletta Online]
Aletta de Vries-Snel

Mijn expertises:
Office support, personeelsadministratie, online academies bouwen, webshops.

Mijn WHY:
AANLEIDING
Mijn man en ik zijn sinds 6 jaar de eigenaren van Vakantie Zuid-Spanje; wij verhuren vakantiehuizen in het mooie Andalusië. Omdat het door de huidige situatie rustig is, ben ik daarnaast in januari 2021 begonnen als Virtual Assistant (VA).

LOGISCHE KEUZE
Starten als VA was voor mij een logische keuze vanwege mijn jarenlange ervaring als secretaresse en medewerker personeelsadministratie. Ook binnen ons bedrijf houd ik mij bezig met de secretariële en administratieve taken, de boekingen, de planning, de communicatie, etc.

ANDEREN ONTZORGEN GEEFT MIJ ENERGIE
Ik doe er alles voor om mijn gasten en klanten te ontzorgen. Ik vind het heerlijk om onze gasten in de vakantiehuizen een onvergetelijk verblijf te bezorgen en als VA om mijn klanten te ontlasten, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Daar krijg ik energie van.

Met deze systemen kan ik werken:
ActiveCampaign, Adobe Lightroom, Facebook, Instagram, LinkedIn, Canva, WordPress Divi, Gmail, Laposta, Learndash, MS Office, MS Teams, Trello, ClickUp, WP Fusion, Woocommerce, Afas, MyTourist boekingssysteem voor verblijfsaccommodaties.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen van Natuurlijk Online, Secretaresse (Schoevers), Europees Secretaresse (Schoevers), Management Assistente (ISW), Office Manager (ISW), Medewerker Personeelszaken (Rendement Opleidingen).

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben ondernemend, enthousiast, klantgericht, accuraat en verantwoordelijk. Je kunt voor de volle 100% op mij rekenen en ik lever graag goede kwaliteit af.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
De onderlinge klik vind ik heel belangrijk en een plezierige samenwerking op basis van eerlijkheid, vertrouwen, respect en open communicatie. Ik houd van een goede sfeer, duidelijkheid en korte lijnen.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een nadere kennismaking om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....