Werken waar en wanneer jij wilt 🌍

Stel je voor: je opent je laptop terwijl de ochtendzon opkomt. Je voelt de frisse lucht en de drang naar avontuur. Voor je strekt zich een weids landschap uit, een onontdekte plek om te verkennen. Dit is geen dagdroom, maar jouw realiteit als Technisch Virtual Assistant (VA). Geen vast kantoor, geen strak schema – alleen pure vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt.

Techniek: Jouw Troef, Hun Struikelblok

Online cursussen zijn razend populair, maar velen worstelen met de technische kant ervan. Als jij de persoon bent die technologie door en door kent, liggen er talloze kansen voor je. Ondernemers snakken naar jouw expertise. Als Technisch VA bied je niet alleen jezelf financiële stabiliteit, maar ook jouw klanten.

Hier begint jouw avontuur

Mijn Technisch VA opleiding is dé opstap voor jouw spannende reis als ondernemer. Hoewel ik zeker weet dat je snel je investering terugverdient, begrijp ik dat deze stap nogal overweldigend kan zijn.

Ontdek daarom mijn training ‘Bouw een Converterende DIVI Website‘. Hier kun je op je gemak ervaren of het leven als Technisch VA echt bij je past voordat je grote beslissingen neemt.

Jouw eigen onderneming als Technisch VA,
terwijl de wereld aan je voeten ligt.

Dat klinkt goed toch?

‘Bouw een Converterende DIVI-website‘ opent de deur naar deze mogelijkheid. Je verwerft concrete vaardigheden die je direct kunt toepassen bij betalende klanten. Met deze training ga je direct geld verdienen.

Van Vonk naar Vuur 🔥

Laten we jouw passie aanwakkeren. Zodra de vonk overslaat, kun je met vertrouwen investeren in de volledige opleiding. De inkomsten uit het bouwen van websites voor jouw eerste klanten kunnen jouw springplank zijn naar een nieuwe levensstijl.

En het wordt beter: de investering in deze training wordt als korting op de opleiding verrekend.

Zet Die Eerste Stap als Technisch VA

Waar wacht je nog op? Technische vrijheid, de flexibiliteit om je eigen weg te volgen, en de kans om een onderneming op te bouwen op jouw expertise. Met ‘Bouw een Converterende DIVI Website‘ zet je die belangrijke eerste stap naar een veelbelovende toekomst als Technisch VA.

De wereld van technische mogelijkheden en financiële vrijheid ligt voor je open. Ben je klaar om binnen te stappen?

Dit ga je leren

Alles wat je nodig hebt (verdeeld over 60 toegankelijke en behapbare videolessen) om als Technisch VA jouw klanten op goed niveau te kunnen ondersteunen met het bouwen en onderhouden van hun converterende DIVI website.

STRATEGIE

In deze module neem ik je mee in de strategie achter een converterende website, zodat jij hierover met je klanten mee kunt denken. 

BOUWEN

In deze module gaan we stap voor stap een laagje dieper. Ik vertel je over het kiezen van een goede hostingpartij en hoe je vervolgens, WordPress installeert en het DIVI thema. Uiteraard laat ik je in deze module ook alle ins en outs zien van het DIVI thema.

ONDERHOUD EN TROUBLESHOOTEN

Goed onderhoud is nodig voor de functionaliteit en veiligheid van een converterende website. In deze module laat ik je zien wat er nodig is om jouw klanten ook hiermee te ondersteunen en bespreken we veel voorkomende problemen (en oplossingen)

Nu met nieuwe les: Search Engine Optimization (SEO) voor Technisch VA’s

Dit is wat je krijgt 🎁

Lifetime Toegang

We zorgen ervoor dat alle lessen in de training (en ook in de opleiding) up to date zijn en blijven. Dankzij jouw levenslange toegang tot de lessen ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijft je kennis up-to-date.

WordPress Oefenomgeving

GRATIS toegang tot een persoonlijke WordPress oefenomgeving waarin je direct kunt experimenteren met wat je in de lessen leert.

DIVI Thema

GRATIS gebruik van het DIVI-thema voor het bouwen van je eigen website (als je voor klanten gaat bouwen, moet jij of je klant hiervoor zelf een licentie aanschaffen)

Technisch VA Community

1 Jaar toegang tot de Technische VA-community, waar je DAGELIJKS terecht kunt bij ons supportteam (en jouw collega VA’s) voor al je vragen en support.

Technisch Vragenuurtje

1 Jaar wekelijks de gelegenheid om deel te nemen aan een live online technisch vragenuurtje via Zoom.

Accountability Sessies

1 Jaar maandelijks een accountabilitysessie om je te helpen op koers te blijven en stappen te blijven zetten richting het behalen van jouw doelen.

Korting 💰

Jouw investering in deze training krijg je terug als korting op de Technisch VA Opleiding (als je besluit om je daarvoor ook aan te melden).

Bouw een Converterende DIVI Website
+ BONUSSEN

Jouw investering > € 497

exclusief BTW

Je krijgt direct toegang tot de training en kunt dus vandaag nog starten.

De wereld heeft meer Wendy’s nodig

Na vijf jaar reizen en twee bijna burnouts tijdens mijn werk in loondienst, besloot ik zes jaar geleden het roer om te gooien en als ondernemer aan de slag te gaan. In die tijd had ik de ambitie om een online cursus te ontwikkelen waarmee ik anderen kon helpen om een leven op hun eigen voorwaarden te creëren. Maar terwijl ik daarmee bezig was ontdekte ik mijn passie voor techniek en de groeiende vraag naar Technisch VA’s en besloot ik me als VA te profileren.

Het werd al snel een groot succes, en terwijl mijn agenda overvol raakte, merkte ik dat het vinden van kundige Technisch VA’s om werk aan uit te besteden een uitdaging was.

“De wereld had meer Wendy’s nodig”, en dus besloot ik mijn eigen kennis en ervaring te bundelen.

Gevoed door een unieke combinatie van mijn achtergrond als psycholoog en lifecoach, is zo mijn technisch VA opleiding en community ontstaan.

Waarom DIVI?

DIVI, een toonaangevend WordPress-thema, werkt super intuïtief. Dankzij de drag-and-drop visuele bouwer van DIVI kunnen zelfs beginners professionele websites neerzetten. Voor ondernemers die hun eigen website willen bouwen en onderhouden, is DIVI vaak de eerste keuze. En daardoor voor Technisch VA’s een onmisbare vaardigheid om te beheersen.

Gebruiksvriendelijkheid

Zonder enige programmeerkennis kunnen Technisch VA’s met gemak professionele websites creëren dankzij DIVI’s intuïtieve interface en gebruiksvriendelijkheid. Het tijdperk van complexe codes is voorbij, en efficiëntie staat op de voorgrond. Zeg maar gedag tegen technische struikelblokken!

Flexibiliteit

Met DIVI kun je de lay-out, lettertypen, kleuren en nog veel meer moeiteloos aanpassen. Voor Technisch VA’s betekent dit een zee aan flexibiliteit om aan de unieke wensen van diverse klanten te voldoen. Elke website is anders, en met DIVI transformeer jij ieder project tot een meesterwerk op maat.

Efficiëntie

In de wereld van vandaag is tijd kostbaar en DIVI is de partner om dit te optimaliseren. Technisch VA’s kunnen met DIVI snel en efficiënt websites bouwen. Dit stelt je in staat om projecten sneller af te ronden en meer klanten te imponeren met verbluffende online creaties.

Responsiviteit

In een tijd waarin mensen websites bezoeken op diverse apparaten, is responsiviteit cruciaal. Met DIVI is dit geen kopzorg meer. Jouw websites zullen schitteren, ongeacht het apparaat of schermformaat. Laat je klanten verbijsterd achter, waar ze zich ook bevinden.