Met de technisch VA opleiding van Wendy, ging er een wereld voor me open!

Wat ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb.

Ik heb de opleiding met onwijs veel passie en plezier gevolgd.

Ik ben enorm gegroeid en heb de leukste klanten ❤

Geregeld krijg ik nieuwe aanmeldingen voor samenwerkingen via mijn klanten.

De opleiding is echt voor iedereen die maar een beetje affiniteit heeft met online ondernemen en een eigen onderneming wil opbouwen of zelfs uitbreiden.

En alleen al voor de community wil je de opleiding volgen.

Twijfel is niet nodig want de opleiding is echt TOP!

Karin van Schooten

Karin Online

Al enige tijd voelde ik mij gevangen in de, misschien voor jouw ook bekende, werk- privébalans. Ik was aan het wikken en wegen of ik als eigen ondernemer wel mijn leven kon inrichten naar mijn energie, mijn tijd, mijn voorkeur. Wat begon met het klikken op een linkje in een facebook bericht, is het afgelopen jaar een geweldig leerzaam avontuur bij Natuurlijk Online geworden.

Wat jij naar mijn mening echt mee moet brengen als je de opleiding start?: een oprechte interesse in techniek, bereid zijn om door te zetten, te puzzelen en vooral ook hulp te vragen. Wendy heeft (inmiddels met haar team) een geweldig positieve en energieke community opgezet waar we graag met elkaar delen en elkaar helpen. Dit is enorm waardevol om op terug te vallen als je het zelf even niet meer weet. Maar je moet het wel zelf doen! Hoe meer ik leer van de techniek, hoe groter mijn bewondering groeit voor de online onderneming van Wendy. De trainingen zijn duidelijk, goed gestructureerd, en daardoor eenvoudig te volgen, efficiënt en worden continue bijgewerkt. Waardoor ik nu na het voltooien van de opleiding nog steeds regelmatig in de academie te vinden ben.

Naast de online academie zijn de coachingsgesprekken ook waardevol. Want hoe goed Wendy ook is met techniek, ze is minstens een zo energieke en motiverende coach. Ze kan zich goed verplaatsen in de enorme diversiteit aan deelnemers. En deelt graag haar ervaring, tips en inzichten. Ze is erg gedreven om iedereen een stap verder te helpen. En doet dit in een veilige en vrolijke omgeving. Compleet met spontane dansjes 🙂

Ik ben zeer tevreden. Mijn klantwens is vervuld. In een jaar heb ik niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook het een en ander omgegooid in mijn leven waardoor ik nu weer grip heb op hoe ik mijn tijd indeel, en voel ik mij vrij om te leven en te werken waar en wanneer ik wil.

Vera Hilbrink

Zonzora

In mei 2022 ben ik gestart met de opleiding Online Business Bouwen. Daar ben ik nog mee bezig, maar het heeft me al veel gebracht.

In de training krijg je alle kennis die nodig is om ondernemers te helpen met het automatiseren van hun online onderneming.

En niet alleen de technische kennis van online ondernemen, maar vooral de community die erachter zit is heel erg waardevol. Mocht je ergens mee zitten of niet uit een technisch probleem komen dan staat het team van Natuurlijk Online, de andere deelnemers uit de opleiding én nog tientallen andere technisch VA’s voor je klaar om elkaar te helpen bij de uitdagingen die iedereen wel eens tegenkomt. Dit zorgt ervoor dat je nooit alleen staat en er altijd een oplossing komt voor je probleem.

Hierdoor ga ik met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan en weet ik dat het altijd goed komt.

Cindy van Mil

Cindy van Mil | Technisch VA

Ik ben van de lichting September 2021.

Al voordat de opleiding startte had ik mijn eerste betaalde klant en dit heeft zich alleen maar uitgebreid dat ik tot en met nu vol zit.

Ik heb mijn business als HSP coach veranderd naar dé HSP VA. Beste beslissing ooit!

Mijn allergrootste verlangen was (en is) eigen geld verdienen, vrijheid en ruimte voor mezelf. Dit is mij gelukt in de afgelopen acht maanden!”

❤️Flyer ontwerpen in Canva
❤️Opdracht om een website te bouwen
❤️Een langdurige samenwerking met een prachtige onderneemster als haar technisch VA

Dit allemaal gebeurde nog voordat de Technische VA Opleiding van Natuurlijk Online van start ging!

Ik ben zo dankbaar dat ik JA heb gezegd!
JA tegen Natuurlijk Online
JA tegen het technische VA vak

In zeven maanden heb ik mijn investering terugverdiend.
En nu heb ik mijn certificaat in de pocket!!!

Ik ben zo dankbaar voor de mooie woorden die ik ontving bij het afronden van mijn eindopdracht!

Want er zijn echt wel momenten geweest dat ik het even niet zag zitten of niet begreep hoe iets werkte. Soms liet ik het even rusten, een andere keer trok ik er een hele dag voor uit om opnieuw de tutorials te bekijken, net zolang tot ik het werkend kreeg.

Zo blij met een jaar lang support en begeleiding en een fijne community waar je alles (nou ja bijna alles 😉) kunt vragen.

Wil jij je ook specialiseren tot technisch VA, dan is deze opleiding zeker een aanrader.

Helen Viring

De HSP VA

ZonZora
ZonZora
25 Maart 2024
Al enige tijd voelde ik mij gevangen in de, misschien voor jouw ook bekende, werk- privébalans. Ik was aan het wikken en wegen of ik als eigen ondernemer wel mijn leven kon inrichten naar mijn energie, mijn tijd, mijn voorkeur. Wat begon met het klikken op een linkje in een facebook bericht, is een geweldig leerzaam avontuur bij Natuurlijk Online geworden. Wat jij naar mijn mening echt mee moet brengen als je de opleiding start?: een oprechte interesse in techniek, bereid zijn om door te zetten, te puzzelen en vooral ook hulp te vragen. Wendy heeft (inmiddels met haar team) een geweldig positieve en energieke community opgezet waar we graag met elkaar delen en elkaar helpen. Dit is enorm waardevol om op terug te vallen als je het zelf even niet meer weet. Maar je moet het wel zelf doen! Hoe meer ik leer van de techniek, hoe groter mijn bewondering groeit voor de online onderneming van Wendy. De trainingen zijn duidelijk, goed gestructureerd, en daardoor eenvoudig te volgen, efficiënt en worden continue bijgewerkt. Waardoor ik nu na het voltooien van de opleiding nog steeds regelmatig in de academie te vinden ben. Ik ben zeer tevreden. Mijn klantwens is vervuld. Ik heb niet alleen een nieuw vak geleerd, maar ook het een en ander omgegooid in mijn leven waardoor ik nu weer grip heb op hoe ik mijn tijd indeel, en voel ik mij vrij om te leven en te werken waar en wanneer ik wil. Vera - ZonZora.nl
Jessica Hoogland
Jessica Hoogland
8 November 2023
In de zomer van 2022 de opleiding gestart bij Wendy en een jaar later afgrond. Geen moment spijt van gehad. Ik heb er veel waarde uit kunnen halen en gebruik nog vaak de filmpjes uit de academie waar je altijd toegang tot heb. Ook worden deze uitgebreid of geüpdatet indien nodig. Ik vind het erg waardevol wat Wendy en haar team wekelijks live sessies aanbieden om vragen te stellen. Want alleen met het doorlopen van de opleiding weet je nog niet alles. Tegen uitzonderingen of problemen loop je pas aan als je voor klanten werkt. Dus voor mij super waardevol. Ook zit ik vanaf het begin goed vol met klanten want er is veel vraag naar technisch va's! Dus als je nog twijfels zeker doen! De investering heb ik er dubbel en dwars uitgehaald.
Lydia Nijhof-Kampman
Lydia Nijhof-Kampman
8 November 2023
De opleiding van Natuurlijk Online gaf mij het laatste zetje om voor het ondernemerschap te gaan! Het is zoooo fijn dat je gewoon altijd toegang hebt tot een community van likeminded onderneemsters, die je kunnen helpen met technische vraagstukken waar je zelf even blind op staart, maar waar je ook issues kunt bespreken die bij het ondernemerschap komen kijken. Ik ervaar de community als één van collega's ipv concurrenten: we helpen elkaar, geven elkaar klanten door, houden elkaar accountable, etc. Ik heb zelf dankzij de opleiding een mega fijn groepje business buddies ontmoet die echt GOUD waard zijn! Daarnaast is de opleiding zelf mega volledig en heel duidelijk, en groot pluspunt: hij wordt steeds aangevuld met nieuwe systemen, of als systemen veranderen worden er updates gedaan. Dus het is een super mooie database om informatie in terug te zoeken als je dagelijks met online techniek bezig bent. Wat mij betreft heeft Natuurlijk Online echt bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf, het is de beste keuze ooit geweest om in te stappen!
Esther Cornelder
Esther Cornelder
8 November 2023
Prima opleiding voor VA’s om je technische skills te verbeteren. Fijne begeleiding en regelmatig online workshops en masterclasses. Aanrader voor iedere VA.

Maart 2021 zat ik in de eerste lichting van de opleiding van Natuurlijk Online. En wat ben ik blij dat ik mezelf ingeschreven heb! Deze opleiding is voor mij echt life changing geweest.

Ik was als allround VA na de opleiding behoorlijk aan het zwemmen en ik had niet duidelijk voor mijzelf wat ik nu precies aanbood. En als je het zelf al niet weet, weten je potentiele klanten je ook niet te vinden. Want die weten niet wat je doet. Ik heb techniek altijd leuk gevonden dus toen ik de opleiding zag ging er direct een vuurtje aan bij mij. En ik kan je zeggen dat vuurtje is nooit meer uitgegaan. Is een heel kampvuur geworden😂

Ik werd zo enthousiast van dit werk, ging dit delen en in no time zat ik vol met opdrachten. Zo vol dat ik nu zelf werk uit handen geef aan anders VA’s☺️ Er ligt echt een hele markt voor de technische VA’s!

De opleiding is heel compleet. Je leert enorm veel over veel systemen maar ook de persoonlijke begeleiding en de community zijn heel waardevol.

Doordat je al je vragen kan stellen voelt het nooit dat je er alleen voor staat. Als je ergens niet uitkomt helpen Wendy en haar team je voorruit. Maar ook de medecursisten.

De band die is ontstaan in onze groep is echt onbetaalbaar. We zien elkaar niet als concurrenten maar helpen en versterken elkaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik mega blij ben met de keuze om deze opleiding te gaan doen!

Anouk van Kneefel

VAnouk

De opleiding van Wendy was mijn “game-changer”

Meteen na de start al voelde ik dat ik er op mijn plaats ben binnen de online techniek.

De opleiding zit super goed in elkaar, alles wordt perfect uitgelegd en niet onbelangrijk: alle facetten zitten erin. Het is een hele uitgebreide training waar je na het volgen meer dan voldoende kennis hebt om aan de slag te gaan als technische VA.

Ik schreef ook een blog over mijn ervaringen:
https://webbouwster.nl/de-technische-virtuele-assistent-maakt-goede-zaken/

Joannette Riddersma

Webbouwster.nl

Vorig jaar besloot ik mij meer te gaan verdiepen in de techniek aan de achterkant van een bedrijf. Ik hoefde niet lang te zoeken, want de online 5-daagse van Wendy kwam op mijn pad. Na deze 5 dagen vol met waardevolle inzichten en gelijk ook tips die je gelijk kunt toepassen, heb ik mij ingeschreven voor de opleiding. Ik heb geen seconde spijt gehad, de online leeromgeving is duidelijk, de video’s zijn super om te volgen, duidelijk en niet te lang én als je iets niet snapt, kun je alles vragen! Een absolute meerwaarde is de coaching die erbij zit. Eerst iedere week met elkaar en na een aantal maanden nog 9 maanden 1 keer in de maand een call. Geen vraag is te gek, waar je ook maar tegenaan loopt Wendy weet het antwoord. Maar dat is niet de enige meerwaarde: alle VA’s die de opleiding hebben gedaan zitten met elkaar in een community! Kom je ergens niet uit dan heb je nog heel veel va’s achter je, goed USP om te gebruiken bij je klant.

Ik ben helemaal fan van deze opleiding en ik weet zeker jij ook! Twijfel dus niet te lang en schrijf je in.

Lambertine ter Haar

Lambertineterhaar.nl

BESTE KEUZE OOIT om de opleiding te volgen bij Natuurlijk Online! Het was echt de kickstart van mijn bedrijf.

Hoewel ik al genoeg ervaring had, gaf de opleiding me het vertrouwen om voor mezelf te beginnen.

In de opleiding leer je niet alleen ALLES mbt online techniek: het bouwen van websites, webshops en online academies, hoe je mail automatiseringen inricht en hoe je problemen oplost (en nog veeeeel meer :P).

Maar je hebt ook een hele community achter je staan, en dát vind ik nog het meest waardevol van allemaal.

Je hoeft het niet alleen te doen, je hebt een grote groep ondernemers waar je mee kunt sparren. Niet alleen over technische vraagstukken, maar ook over het ondernemerschap zelf. Goud waard!

Ik heb er een hele hechte groep business buddies aan over gehouden waar ik echt op aan kan.

Dagelijks heb ik nog profijt van de opleiding, want ik blijf toegang houden tot de academie (die steeds van nieuwe informatie wordt voorzien) en als ik ergens tegen aan loop kan ik bij mijn business buddies of in de FB community terecht en word ik zo weer op weg geholpen.

Lydia Nijhof

Lydianijhof.com

Ook dit zeiden de technisch VA’s

Ook enthousiast geworden?

Hier vind je meer informatie over de opleiding en kun je aanmelden