DIVI

Als technisch VA weet je hoe belangrijk het is om een website te hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed functioneert. Een van de tools die ik aanbeveel om dit te bereiken is DIVI, een WordPress thema en page builder die je helpt om prachtige en functionele websites te maken.

Wat is DIVI?

DIVI is een drag-and-drop WordPress thema en page builder. Het biedt meer dan 800 vooraf ontworpen sjablonen en modules die je kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Met DIVI hoef je geen code te schrijven, wat het een ideale tool maakt voor technisch VA’s die geen ervaring hebben met programmeren.

Waarom is DIVI zo interessant?

Eenvoudig in gebruik
Een van de grootste voordelen van DIVI is de gebruiksvriendelijke interface. Het drag-and-drop systeem maakt het gemakkelijk om elementen op de juiste plek te plaatsen en te bewerken. Dit betekent dat je binnen enkele minuten een professionele website kunt maken, zonder dat je diepgaande technische kennis nodig hebt.

Flexibel en aanpasbaar
DIVI biedt meer dan 800 sjablonen en modules die je kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Dit betekent dat je vrijwel elk type website kunt maken, van e-commerce sites tot blogs en portfolio’s. Bovendien is DIVI volledig responsief, wat betekent dat je website er goed uitziet op elk apparaat, van desktops tot smartphones.

Snel en SEO-vriendelijk
Een goed functionerende website moet snel laden en SEO-vriendelijk zijn. DIVI is geoptimaliseerd voor snelheid en SEO. Het thema is geoptimaliseerd voor snel laden en laadtijden, zodat je website sneller laadt en betere prestaties levert. Daarnaast zijn er verschillende SEO-opties beschikbaar, zoals aangepaste meta-tags en SEO-vriendelijke URL’s.

Conclusie

DIVI is een must-have tool voor technisch VA’s die prachtige en functionele websites willen maken zonder code te hoeven schrijven. Met meer dan 800 sjablonen en modules, een gebruiksvriendelijke interface en geoptimaliseerde snelheid en SEO, is DIVI een ideale oplossing voor het bouwen van websites van hoge kwaliteit.