Kim Meinen

[by Kimos]
Kim Meinen

Mijn expertises:
Officemanagement, administratie,
klant support, technisch VA

Mijn WHY:
Hoi! Ik ben Kim, vrouw van, moeder van en een echte levensgenieter.

Misschien gek, maar door het afgelopen gekke jaar is mij nog duidelijker geworden wat ik écht belangrijk vind in het leven en dat is: mijn gezin met stip op nummer 1, goed doen voor een ander én plezier hebben in mijn werk.

En dat laatste, dát gun ik jou ook!!
Mijns inziens is het leven gewoonweg te kort om je bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt en die je alleen maar energie kosten. Als je dat te lang doet, is de kans groot dat je je motivatie en focus verliest.

Door jou dit soort zaken uit handen te nemen creëer ik tijd, tijd waarin jij je volledig kunt focussen op jouw specialisme, klanten en zaken die jij belangrijk vindt.

Met deze systemen kan ik werken:
Exact online , superoffice, Office 365 , Gsuite, Canva, Zoom, Divi, Trello, Asana. Daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren als technisch VA en ga werken met Mailblue / Activecampaign, Learndash en WP fusion.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen van Natuurlijk Online, Officemanagement (Schoevers), Online marketing (NCOI NL Leert door), Projectmanagement (Schoevers), Eventmanagement (Schoevers, nog niet afgerond), Future proof assistant de Expert ( Future for Assistants)

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Men zegt over mij dat ik vriendelijk, daadkrachtig en hele slechte humor heb. Daarnaast ben ik een harde werker, stressbestendig en eerlijk.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Ik vind de ‘klik’ het allerbelangrijkste in een samenwerking. We moeten er gewoon allebei een goed gevoel bij hebben en daar mogen we wat mij betreft ook heel open en eerlijk in zijn. Daarnaast vind ik het prettig als jij een duidelijk doel voor ogen hebt en je aan afspraken houdt.

Ik ben per direct beschikbaar 😉

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....