Online Training

Online Training
Leren waar en wanneer het jou uitkomt

Succesvol Adverteren
met een Weggever

“Chips, ik heb het altijd verkeerd gedaan”

Adverteer jij WEL via de Facebook Business Manager?

“Chips, ik heb het altijd verkeerd gedaan..”

Een van de deelnemers van mijn online training ontdekte dat ze door het gebruik van de knop ‘bericht promoten’, veel kansen heeft laten liggen en dat dit eigenlijk zonde van haar geld was geweest..

Dankzij de training waar ze levenslang toegang toe heeft, weet ze nu WEL hoe het moet, weet ze waar ze op moet letten en kan ze zelfstandig aan de slag met haar advertentie campagnes.

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, ik ben expert op het gebied van de techniek en strategie achter een online onderneming.

Ik vind het super belangrijk om dat wat lastig lijkt simpel te maken en ontwikkel daarom trainingen waarmee ik VA’s (of ondernemers die het zelf willen doen) stap voor stap leer hoe ze online een succesvolle business kunnen bouwen.

In mijn trainingen begin ik bij het eindresultaat en neem ik je daarna stap-voor-stap mee in het het bouwproces. Aan de hand van filmpjes, werkboeken en -bladen laat ik je zien wat je moet doen en waar je op moet letten.

Je krijgt direct en levenslang toegang tot de training en alles wat daar in de toekomst aan zal worden toegevoegd om de training verder te verbeteren, verdiepen en optimaliseren.

In deze training deel ik mijn beste tips en advies op het gebied van:

  • Strategie (want het heeft geen zin om te gaan adverteren als je opvolging niet klopt)
  • Inhoud (hoe ziet een succesvolle advertentie er inhoudelijk uit en hoe bepaal je de doelgroep)
  • Techniek (je stap voor stap instructies over het inrichten van een campagne)
  • Analyse en optimalisatie

Je wordt lid van onze besloten Facebook groep waarin je dagelijks jouw vragen kunt stellen en één van onze advertentie experts ze voor je beantwoordt.

Ook ontvang je direct mijn nieuwste eBook met daarin de belangrijkste aandachtspunten voor de inhoud van een succesvolle advertentie campagne.

Dit is wat anderen zeggen:

“Het echt super leerzaam en zo waardevol, dank je wel”

“Ik hou van balans tussen het spirituele en praktische. Wil je iets manifesteren zul je ook praktische stappen moeten zetten en ik vind jouw training heel praktisch”

“Zo leuk als mensen enthousiast zijn over hun passie”

“Wat ben jij heerlijk duidelijk”

Het is tijd om je geld voor je te gaan laten werken!

Leer adverteren met mijn praktische training en krijg mijn beste tips en adviezen uit de praktijk.

Waarom moet ik voor deze training over adverteren met je weggever op Facebook en Instagram juist bij jou zijn, Wendy?

Tot begin vorig jaar hielp ik mijn klanten vooral met het technisch realiseren van hun online programma’s.

Na het lanceren van die online programma’s (waarin ze veel geld investeerden), kwam de verkoop van hun programma’s echter bij de meesten niet van de grond, met veel teleurstelling en verdriet als gevolg.

Daar wilde ik wat mee..

Ik realiseerde me dat ik van nog meer toegevoegde waarde voor mijn klanten zou kunnen zijn (en mezelf direct zou kunnen terug verdienen) als ik ze ook zou kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

Ik investeerde in verschillende opleidingen bij onder andere Simone Levie, Virtual Flow, VA School, IMU, Wendy Kerssens en Birgit Luijk en focuste me in 2020 volledig op adverteren op Facebook en Instagram.

Ik deed heel veel ervaring op, zag wat wel en niet werkte en behaalde fantastische resultaten voor mijn klanten.

En nu ik het zelf steeds drukker krijg is het tijd om mijn kennis en liefde voor online techniek door te geven.

Sinds begin 2021 leid ik daarom VA’s praktisch op (dat wat ze leren kunnen ze direct toepassen in de praktijk) om vanuit de visie van Natuurlijk Online hun klanten te ondersteunen bij hun online techniek.

Ik vind het belangrijk om dat wat ingewikkeld lijkt eenvoudig te maken en deze training over succesvol adverteren met je weggever helpt jou snel op weg.

Authentieke online marketing

Succesvol adverteren met een weggever
voor maar € 497,00
 (exclusief BTW)

Je krijgt levenslang toegang, dus ook voor alle updates en upgrades die in de toekomst nog gaan volgen

Veelgestelde vragen:

Ik heb NU geen tijd om de training te volgen, heeft het wel zin om me aan te melden?

Jazeker! Je houdt levenslang toegang en krijgt dus toegang tot de huidige content EN alle verbeteringen, aanpassingen en toevoegingen die er nog gaan komen. 

Deze actieprijs komt NIET MEER terug.. dus als je wilt gaan adverteren met jouw aanbod is NU zeker een goed moment om je aan te melden.