Anouk Kneefel – van Limpt

[VANOUK]

Badge opleiding afgerond

Mijn expertises:

Bouwen van complete marketingfunnel, jij de content en ik de techniek!
Bouwen van Online Leeromgevingen, landingspagina’s

Mijn WHY:
Ik krijg energie van anderen helpen. Ik heb altijd ondersteunende banen gehad. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik de ander kan ontlasten. En dat de ander daardoor ook nog eens zelf kan groeien zodat we samen iets moois kunnen bouwen vind ik helemaal super.

Het VA schap heeft me altijd getrokken. Maar afgelopen zomer werd me in 1 keer duidelijk dat er iets mee moest gaan doen! Ik ben eerder ondernemer geweest. Ik weet als geen ander hoe druk het kan zijn om alle ballen hoog te houden.

Als mama en ondernemer herken ik me vaak in de klant. De ondernemende moeders.

Daarnaast is mijn man ondernemer en ik merkte op dat hij vaak taken (en dus ook kansen) liet liggen. En wat is nou mooier om de taken die je leuk vind voor een ander te kunnen doen. Ik krijg daar enorm veel energie van!

Met deze systemen kan ik werken:

Webinargeek,MS Office, Zoom, Canva, Trello, WordPress, Divi, Woocommerce, Mailblue / ActiveCampaign, WP fusion, Learndash, FB businessmanager, Phoenix, Leadpages, Webinarjam.

Mijn relevante opleidingen:
Succesvol Adverteren op Facebook en Instagram en Online Business Bouwen van Natuurlijk Online, VA Business Academy: start succesvol een high level VA Business

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:

Ik ben een rustige baken in turbulente tijden krijg ik vaker te horen. En ik merk dat dat in deze tak van sport erg fijn is. Ik zal zeker mijn mening geven en meedenken met de ondernemer. Samen sparren om een goed resultaat neer te kunnen zetten en daarna samen van kunnen genieten. Ik ben een persoon die zakelijk is waar nodig maar ook veel op gevoel doet. Ik kom mijn afspraken na en ik vind kwaliteit erg belangrijk. Ik verwacht een wederzijds vertrouwen en als dat er is dan geef ik me voor de volle 100% en kan je op me bouwen. 

Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Pak dingen graag met twee handen aan en kijk graag naar dat wat wel kan ipv dat wat niet kan.

Een open een eerlijke communicatie is de basis. Ik vind dat zowel zakelijk als prive erg belangrijk.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Voor mij is het allerbelangrijkste dat er een onderlinge klik is en dat er eerlijk en open gecommuniceerd kan worden. Dat je beiden weet waar je aan toe bent.

Op mij kun je bouwen. Als ik een verbinding met iemand aanga dan ga ik daar ook voor de volle 100% voor en kun je op me rekenen.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....