Hester Weenink

[Trafficall]
Badge opleiding afgerond

Mijn expertises:
(Online) evenementen organisatie,
marketing, communicatie

Mijn WHY:
Ik vind het leuk om ondernemers te helpen bij het voorbereiden, regelen en begeleiden van on- en offline evenementen en de communicatie daarom heen. Hierbij denk ik aan de inzet van werkvormen maar ook aan het hele uitnodigingstraject en de website rondom het evenement. Trainingen en community’s zie ik ook als een vorm van online evenement.

Ik doe dit het liefst voor iemand die weet waar hij heen wil maar niet de tijd en kennis heeft om het te realiseren en zich niet met de (kleine) details wil bezig houden. Graag geeft hij zaken uit handen zodat hij zich kan richten op de Core business en het behalen van de eigen doelen. En weet dat alles door mij geregeld zal worden.

Met deze systemen kan ik werken:
Op het gebied van de inrichting van online systemen heb ik nog geen ervaring. Ik pik wel heel snel programma’s op.
Ik werk wel met Adobe Illustrator, Photoshop, en Indesign, Canva.
In het verleden ben ik DTP-er/vormgever werkzaam geweest en werk nog steeds met deze programma’s.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen van Natuurlijk Online, VA School

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Mijn kwaliteiten zijn: energiek, positief, veelzijdig, rustig en behulpzaam/oplossingsgericht. Ik hoor van mijn klanten terug dat zij het daardoor erg prettig vinden om met mij samen te werken. Ik vind het leuk om mee te denken (en kan dat ook niet laten) en pik snel werkzaamheden op.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:

  • Door op een open en eerlijke manier te communiceren kom je elkaar tegemoet en ontstaan de mooiste resultaten.
  • Door op een gelijkwaardige manier zaken te doen en met mensen te werken, niet met protocollen.
  • Afspraak is afspraak. Je kan je niet verschuilen achter anderen of halverwege afspraken zonder overleg veranderen. Mocht er iets anders worden dan kan dat natuurlijk maar wel in overleg.
  • Iedereen is gelijk aan elkaar
  • Je werkt samen aan hetzelfde doel en alles zal in goed vertrouwen met elkaar gedeeld worden.

Met veel plezier en enthousiasme duik ik in de vraagstukken van mijn klanten en zorg er voor dat op de bodem er een goed fundament gelegd wordt. Onder de waterspiegel alles goed geregeld is. En het eindresultaat als een paal boven water staat.

Ik werk graag samen met bedrijven en organisaties die niet voor het grote geld gaan maar een maatschappelijke betrokkenheid hebben. Bedrijven die ergens voor staan. Die impact willen maken. Er moet een klik zijn tussen de opdrachtgever en mij maar ook met het product en het project. Het contact mag open en vrolijk zijn, niet te formeel.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Sophie Avis

Sophie Avis

Sophie Avis[Virtueel Geregeld]Mijn expertises:Het bouwen en onderhouden van jouw online onderneming. Effectieve marketingfunnels (mailblue), online academies, landingspagina´s, website onderhoud, technische  koppelingen en office support.Website:...

Margriet Beudeker

Margriet Beudeker[Plan M. Ondernemerssupport]Mijn expertises:project management, account management, social media, marketing & communicatieWebsite: https://www.planm.nu/E-mail: margriet@planm.nuMijn WHY:Ik geniet er van als ik mee kan denken met ondernemers, ze op...

Anouk Kneefel – van Limpt

Anouk Kneefel – van Limpt

Anouk Kneefel - van Limpt[VANOUK]Mijn expertises: Bouwen van complete marketingfunnel, jij de content en ik de techniek!Bouwen van Online Leeromgevingen, landingspagina'sWebsite:http://www.vanouk.online/E-mail: contact@vanouk.onlineMijn WHY:Ik krijg energie van...