Talitha van de Voorde

[Bij Talitha]

Badge opleiding afgerond
Mijn expertises:
Het bouwen en onderhouden van online academies, effectieve marketing funnels in Mailblue, website onderhoud, technische koppelingen en facebook en Instagram adverteren.

Mijn WHY:
Ik help ambitieuze ondernemers bij de onlinetechniek van hun bedrijf, zodat zij kunnen groeien in omzet, zonder in te leveren op tijd of zonder mentale blokkades omtrent de techniek.

Met deze systemen kan ik werken:
MS Office, Zoom, Canva, Trello, WordPress, Divi, Woocommerce, Mailblue / ActiveCampaign, WP fusion, Learndash, FB businessmanager, Moneybird, Zapier, Phoenix, Plug en pay.

Mijn relevante opleidingen:
Succesvol Adverteren op Facebook en Instagram en Online Business Bouwen van Natuurlijk Online.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een enthousiaste, leergierige en zorgzame vrouw die ondernemen in haar bloed heeft. Ik heb ontzettend veel over voor klanten en wil ze het beste geven. Mijn kernwaarden zijn: Eerlijkheid, vertrouwen, transparantie en betrokkenheid. Dit betekent dat ik eerlijk en transparant ben over mijn vaardigheden en dus altijd zal zeggen wanneer ik dingen nog niet weet. Je zal mij niet snel horen zeggen dat het niet mogelijk is, maar wel dat ik het uit moet zoeken.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Samenwerken is onze kracht en door samen te werken groeien wij beide als persoon en met onze onderneming. Een klik vind ik eigenlijk het belangrijkste zodat wij elkaar op de juiste manier aanvoelen. Ik kan prima tegen kritiek zolang het respectvol gebeurt en we elkaar juist kunnen versterken. Ik verwacht dat mijn klant mijn grenzen respecteert, net als dat ik die ook van mijn klant zal respecteren. Ik vind humor ook belangrijk zodat wij op een persoonlijke maar zakelijke manier met elkaar omgaan.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....