Angel de Jong

[TechVAdeJong]

Jolanda Lam- de Vries

Mijn expertises:
Geordend & georganiseerde Techneut
met oog voor ‘detail’.

Mijn WHY:
Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal. Wanneer anderen in paniek raken en mijn geduld en kalmte hen ontzorgt, door taken uit handen te nemen geeft mij weer positiviteit en het gevoel dat ik er toe doe. Ik ben een doorzetter, een optimist en bijt mij graag vast in systemen.

Met deze systemen kan ik werken:
WordPress Divi, Learndash, WP Fusion, MailBlue, ActiveCampaign, Facebook Business Manager, Trello, OneDrive, Microsoft Office, Canva, Mollie Moneybird, Microsoft Teams, ZOOM.

Mijn relevante opleidingen:
MBO 4 Management Assistent (13 jaar werkervaring)
Technische VA opleiding-, Succesvol adverteren-, Online Business Bouwen – Natuurlijk Online
Boost the Social-, SocialGrow en Instagram Reels bij D-socials Captior That Interior (Basic en Pro) bij Muk van Lil
Online Zichtbaarheid bij Irisworks4U

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Discreet, professioneel en zakelijk ingesteld, concreet, pragmatisch, introvert (extravert wanneer ik niet aan het werk ben), perfectionistisch. Mensen zien mij als een persoon die vaak klaarstaat voor anderen, iemand die vaak met je meedenkt en voor oplossingen gaat. Ik moet vaak afgeremd worden want mijn benzine raakt anders nooit op.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. De verwachtingen naar elkaar uitspreken, voorbereiding is het halve werk. Ik hou erg van een goede voorbereiding zodat ik goed voor jou aan de slag kan gaan. Daarnaast ben ik een gevoelsmens en vind ik het erg belangrijk dat er ook een (wederzijdse) klik moet zijn. Mocht ik dit niet voelen, ben ik hier ook eerlijk in en heb ik gelukkig nog veel collega VA’s waar ik naartoe kan doorverwijzen.

Let’s connect! Voeg mij toe op Instagram (TechvadeJong) om mij alvast te leren kennen. ‘Together we Grow’. Ik ben er voor jou en ga voor kwaliteit.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Marieke van Eerd

Marieke van Eerd

Marieke van Eerd[VAbulous Online]Mijn expertises:Ik help jou door met een duidelijke strategie én planning je business online te krijgen. Website:www.vabulous.nlE-mail:marieke@vabulous.nlMijn WHY:Dus… jij hebt een super idee voor een online business… Maar toch staat...