Astrid Geerlings

[Virtual Astrid]

Astrid Geerling

Mijn expertises:
Websites bouwen en beheren Office Support

Mijn WHY:
Ik vind het ondernemerschap heel erg fijn. Eigen baas zijn, mijn eigen tijd indelen, werken waar ik wil, ik krijg daar echt energie van. Daarnaast maakt het mij blij dat ik een andere ondernemer kan helpen met werkzaamheden die voor mij vanzelfsprekend zijn, mij energie geven en waar ik goed in ben. Als de taken die ik uithanden neem een smile op het gezicht van mijn klant brengen is mijn missie geslaagd.

Met deze systemen kan ik werken:
Met deze systemen kan ik heel goed werken: WordPress met thema Divi Microsoft Office Google Workspace Canva Trello Verder zijn er ook systemen waar ik de basis van ken, maar me nog niet verder in verdiept heb.

Mijn relevante opleidingen:
Bouw een converterende DIVI website bij Natuurlijk Online,
VA school van Hanneke Wessel

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een positief ingestelde, hardwerkende vrouw. Ik vind het belangrijk kwaliteit te leveren, maar ben niet te perfectionistisch. Ik ben eerlijk en duidelijk en geef mijn mening, maar ik ben ook flexibel en pas me aan. Het is tenslotte jouw bedrijf.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:

“In een samenwerking vind ik het fijn als ik echt van toegevoegde waarde ben.
Omdat ik communicatie en eerlijkheid heel belangrijk vind, probeer ik zo duidelijk mogelijk te communiceren en in alles eerlijk te zijn. En dat zoek ik ook in mijn klant.

Verder moet er een klik zijn zodat samenwerken ook gezellig is.”

Ik ben nog niet lang VA, maar ik werk al bijna 20 jaar als management assistent en ben vaak degene die websites en het intranet bijhoudt. Deze werkzaamheden hebben mijn interesse in de techniek aangewakkerd. Neem vooral contact met mij op als je vragen hebt. Niet alles staat op mijn website of in dit formulier.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....