Jolanda Lam- de Vries

[Gewoon Digitaal]

Jolanda Lam- de Vries

Mijn expertises:
Van A tot Z de begeleiding bij het
ontwikkelen en verkopen van een online programma, van advies over de inhoud tot en met het aanpassen van een website en het realiseren van een leeromgeving.

Mijn WHY:
Ik ben opgegroeid in het pre-computertijdperk. Toen de computer kwam, vond ik dat heel interessant. En dan niet zozeer wat er allemaal in zo’n ding zit, maar meer wat je ermee kan en welke mogelijkheden je hierdoor krijgt. Ik word blij als ik weer een nieuwe toepassing heb ontdekt. Te vaak zie ik echter dat techniek blokkerend werkt, en dat vind ik zo jammer. Ik wil dus graag tolk zijn tussen ondernemer en techniek. Maar dan wel op een begrijpelijke manier uitgelegd. Mijn missie is het dat iedereen gewoon digitaal kan ondernemen!

Met deze systemen kan ik werken:
WordPress, Divi, Microsoft Office, Microsoft Teams, Zoom, Learndash, Canva, Adobe Illustrator, WooCommerce, Notion

Mijn relevante opleidingen:
Technische VA opleiding bij Natuurlijk Online, veel zelfstudie (als ik weet dat iets mogelijk is, dan ga ik op zoek naar hoe dit te realiseren en dat lukt dan ook).

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Gestructureerd, rustig, bescheiden, nieuwsgierig, creatief denkvermogen, behulpzaam, doorzettingsvermogen, pro-actief

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Passie om mensen te helpen met te doen waar jij goed in bent, samen kunnen wij dit nog beter door goede onderlinge communicatie en wederzijds respect.

Tegenwoordig is digitaal zo veel mogelijk waardoor ondernemen nog leuker wordt. De meeste ondernemers weten nog geen 10% van wat er kan, ik help jou graag op eenvoudige wijze aan meer kennis en vooral vaardigheid op dit gebied.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....