Marieke van Eerd

[VAbulous Online]

Jolanda Lam- de Vries

Mijn expertises:
Ik help jou door met een duidelijke
strategie én planning je business online te krijgen.

Mijn WHY:
Dus… jij hebt een super idee voor een online business… Maar toch staat ie nog steeds niet online en brengt ie je geen geld op. Zonde!

Ik ben Marieke, Jouw Technisch Virtual Professional. Ik help jou met een duidelijke strategie van idee naar online business!

Structuurjunkie
Ik breng structuur in al jouw ideeën, help je met doelen stellen én maak een planning, waardoor jouw idee ineens een behapbaar en uitvoerbaar project wordt mét een duidelijke deadline. Kan het eindelijk geld gaan opbrengen!

Techniekliefhebber
Ik ♥ techniek! Of het nu gaat om de nieuwe oven in de keuken, de LEGO van kleuterzoon, of de nieuwste plugin voor jouw website. Ik ben er dol op om uit te vogelen hoe alles werkt! Hoef jij dat lekker niet te doen 🙂

Perfectionist
Ik hou ervan als alles klopt! Voor én achter de schermen. Alle puntjes op de i. Dus zorg ik er ook voor dat jij met jouw online business perfect voor de dag komt!`

Waarom doe ik wat ik doe? Tijdens en na mijn studies heb ik veel ervaring opgedaan in horeca, bedrijfsleven en vrijwilligerswerk. Rode draad was altijd het organiseren, structureren en zorgen dat alles áf was. Bloemetje op tafel, kaarsje aan. Extra check op het projectplan voor het naar de klant ging.

Maar ik had ook vaak dingen op mijn bordje liggen waar ik niet blij van werd.
Waar ik geen voldoening uit haalde. En ik merkte dat ik mezelf niet verder kon ontwikkelen.Niet kon doen wat ik écht leuk vind.Ook wou ik meer vrijheid om mijn eigen tijd in te delen. Met kleine kinderen, en een man die ook ondernemer is, is dat wel zo fijn. Af en toe juist overdag vrij zijn, en ’s avonds lekker knallen.

Daarom ben ik in 2019 gestart als Virtual Assistant en heb me vervolgens ontwikkeld tot Technisch Virtual Professional.Nu zet ik al mijn kwaliteiten en ervaring in om te zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar de technische kant van jouw onderneming. Dat jij je kunt focussen op jouw eigenlijke werk, en dat je tijd en energie over hebt om lekker te leven!
Ik zorg ervoor dat álles klopt.
Achter de schermen, en op het scherm van jouw klant.
Word ik namelijk zelf ook blij van!

Met deze systemen kan ik werken:
WordPress, Divi, Learndash, WP Fusion, Woocommerce, Microsoft 365, MS Teams, Zoom, MailBlue/Active Campaign, Canva, Moneybird.

Door eerdere functies als projectmanager en implementatiespecialist van software-applicaties, heb ik geleerd om snel systemen te doorgronden. Dus wil jij graag werken met een systeem dat hier niet bij staat, laat het me weten, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Mijn relevante opleidingen:
Bouw een converterende DIVI website – Natuurlijk Online
Opleiding tot technisch VA – Natuurlijk Online
Start een succesvolle business als VA (VA school),
SEO Training voor tekstschrijvers bij SEOguru,
SEO Koptraining voor Technische SEO bij SEOguru,
Canva Combicursus bij Graphic Avenue,
Online Cursus Boekhouden met Moneybird bij Flowbizz Academie, Training Online Zichtbaarheid (Irisworks4you)

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Techniekliefhebber, structuurjunkie, perfectionist, enthousiast, spontaan, optimistisch, leergierig, bourgondiër, betrokken, nieuwsgierig.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Het allerbelangrijkste vind ik een goeie klik! Andere belangrijke factoren zijn voor mij eerlijkheid, vertrouwen, humor, respect en openheid.

Met een duidelijke strategie van idee naar online business. Jij hebt een geweldig idee voor een online programma en ik ga je helpen!

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....