Nicole Roth-Jacobs

[Difinisupport]

Jolanda Lam- de Vries

Mijn expertises:
SEO Specialist & Technisch VA.
Websites bouwen en optimaliseren voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Mijn WHY:
Niks is mooier dan wanneer je iemand kan helpen met de kennis die je bezit, daar zit bij mij de energie en gaat het vlammetje branden. De impact die je hiermee maakt, vind ik heel gaaf om te zien. Het is echt elkaar helpen om te helpen om samen verder te groeien. Verder vind ik de balans om zelf te kiezen tussen mijn gezin en werk erg belangrijk, net als de samenwerking en wederzijdse begrip.
Van nature ben ik heel erg leergierig aangelegd en hierdoor kan ik mijzelf helemaal vinden in het ondernemerschap van een Technische VA zijn, “The sky is the limit”.

Met deze systemen kan ik werken:
WordPress, Divi, Elementor, WP Bakery, Toggl, Trello, Asana, Shopify, Mailblue, Canva, SERanking, Hotjar, Gravity forms, Mollie, Zoom.

Mijn relevante opleidingen:
Bouw een converterende DIVI website – Natuurlijk Online
Opleiding tot technisch VA – Natuurlijk Online
Start Succesvol als High Level VA bij VA Business Academy.
Bouw je eigen website bij VA Business Academy van Mirjan van der Meijden.
SEO cursus bij Fab.marketing.
SEO training bij Marketing Madheads.
Online Marketing en Marketing Funnel bouwen bij Tessa de Vries-Online Academie.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Vriendelijk, rustig, eerlijk, secuur, leergierig, creatief en open minded. Ik sta altijd voor een ander klaar en biedt een luisterend oor als het nodig is.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Harmonie in de samenwerking net als respect voor elkaar hebben vind ik heel belangrijk, we zijn elkaars gelijke en samen komen we hierdoor verder.
De sfeer mag lekker informeel zijn, maar ik verwacht wel dat de afspraken worden nagekomen.

Ik ben een persoon die zich voor de volle 100% inzet, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Ik ben creatief en super leergierig, dus niet bang om nieuwe taken op te pakken.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....