Vera Hilbrink

[ZonZora]

Jolanda Lam- de Vries

Mijn expertises:
Het bouwen van een webpagina,
hele nieuwe website of online leeromgeving.
Het onderhouden, beheren en optimaliseren
van een bestaande website.
En het optimaal inrichten van systemen en tools.

Mijn WHY:
Samen met energieke en positieve (nieuwe) ondernemers, verken en bedenk ik graag de mogelijkheden om een online onderneming te automatiseren. Als technisch VA haal ik energie uit het vereenvoudigen en optimaliseren van processen. Met als doel om waarde en kwaliteit toe te voegen voor jou en jouw klanten. Zodat er tijd vrijkomt om te blijven #Groeien #Geven en #Genieten.

Met deze systemen kan ik werken:
MS Office; MS Teams; Google Workspace, Zoom; Canva; Trello; WordPress; Divi; Woocommerce; Mailblue=ActiveCampaign; WP fusion; Learndash; Oracle; AFAS Profit; Exact.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen – Natuurlijk Online
Bouw een converterende DIVI websiteNatuurlijk Online
Succesvol adverteren met een weggeverNatuurlijk Online
Start een succesvolle business als virtual assistant – VA school
LSC Level 1c ( yellow- & greenbelt) – Lean Competency System
Bachelor HBO International Hospitality Management – NHL Stenden Hogeschool

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:

Zowel in mijn werk als privéleven probeer ik mijzelf en mijn omgeving zo positief en eenvoudig mogelijk te houden. Ik voel mij het meest comfortabel als ik onderweg ben. In mijn vrije tijd maak ik graag rondreizen. In mijn werk uit dat zich vooral in het feit dat ik mij graag richt op het verbeteren van processen en de ontwikkeling van mijzelf en mijn omgeving.

Mijn directe collega’s omschrijven mij als
behulpzaam; energiek; optimistisch; gestructureerd; flexibel, geduldig; respectvol; integer en nieuwsgierig.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Graag werk ik samen in een informele sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Een samenwerking is voor mij succesvol wanneer alle partijen samen meer bereiken dan ieder apart. Het vooraf afstemmen van doelstellingen en ambities zijn hierbij voor mij essentieel. Dit in combinatie met een flexibele houding en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

ZonZora is in oprichting. Mijn ervaring en kennis op het gebied van ondernemen, en het ontwerpen van online oplossingen is nog volop in ontwikkeling. Ik mag hierbij een beroep doen op het netwerk en de kennis van mijn collega’s en coaches van Natuurlijk Online en VA School. Ik werk op dit moment 3 dagen per week als Technisch VA. Daarnaast werk ik ook in loondienst als accounting en proces specialist op de financiële administratie.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....

Marieke van Eerd

Marieke van Eerd

Marieke van Eerd[VAbulous Online]Mijn expertises:Ik help jou door met een duidelijke strategie én planning je business online te krijgen. Website:www.vabulous.nlE-mail:marieke@vabulous.nlMijn WHY:Dus… jij hebt een super idee voor een online business… Maar toch staat...