Ons technisch VA-team is er om jou te helpen bij het opzetten van jouw online cursus. Of je nu net begint of klaar bent voor de volgende stap, ons team staat voor je klaar om je te helpen bij alle technische aspecten.

Onze VA’s zijn door ons zelf opgeleid en hebben ervaring in het opzetten van diverse leerplatformen, het integreren van betalingsgateways en het opzetten van e-mailmarketingcampagnes. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen jou helpen om jouw cursus nog beter te maken.

Het automatiseren van processen is waar wij goed in zijn. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw cursus en de marketing ervan. Wij zorgen voor de techniek.

Als team zijn we super flexibel. We werken als een hecht team samen en zijn daardoor in staat om snel en efficiënt te werken. Terwijl de ene VA bezig is met het opzetten van jouw leerplatform, kan de andere VA je helpen met het integreren van betalingsgateways. Op die manier kunnen we jou sneller en beter van dienst zijn.

Wil jij jouw online cursus naar een hoger niveau tillen? Aarzel dan niet en vraag een GRATIS strategiesessie aan, dan gaan we samen verkennen wat er nodig is om van jouw cursus een grandioos succes te maken!

Hiermee kunnen we je bijvoorbeeld ondersteunen:

Online leeromgeving

DIVI Website

Weggever funnel

Webinar

GRATIS Strategiesessie aanvragen

Wil jij je kunnen focussen op de inhoud en de technische kant van het online ondernemen graag uitbesteden? Dan raad ik Wendy van harte aan!

Ik heb haar ingehuurd om mijn Business Coaching For Artists academie te bouwen. Ze wist mijn wensen in één keer te vertalen naar een mooie site die past bij mijn brand.

Door haar expertise op het technische gebied kon ik zorgeloos aan de inhoud van mijn online academie werken.

Daarnaast is ze flexibel, mist nooit een deadline, heeft ze een aanstekelijk enthousiasme en vormt ze ook nog eens een fijne sparring partner op het gebied van lanceren en strategie.

Met haar hulp is mijn droom van een eigen online academie eindelijk in vervulling gegaan!

Sanne Boomhouwer

Susana Vocals & Lyrics

Ik heb met heel veel plezier met Wendy samengewerkt. Ze is technisch snel en als ze iets niet weet bijt ze zich erin vast totdat het werkt.

Als MPOP-er viel ze direct op door haar positieve houding en doorzettingsvermogen.

Zij heeft echt de lessen binnen MPOP eigen gemaakt.

Daarnaast is ze een super positieve collega die altijd voor t team klaar zal staan. Ik kon altijd een beroep op haar doen en mijn klanten ook.

Ze is heel leergierig, doortastend en zal altijd gaan voor ‘t beste resultaat voor haar klanten.

Doordat ze heel gevoelig is kan ze intunen in wat jij nodig hebt.

Ze hecht een groot belang aan een close samenwerking en hele goede relatie met haar opdrachtgever.

Zoek je iemand die aan je zijde staat en stap voor stap helpt en met je meedenkt, dan is Wendy een hele goede.

Simone Levie

Simone Levie Company

Wendy is supersnel van begrip, ze begrijpt precies wat ik wil en waar ik heen wil.

Ze helpt me om de mogelijkheden duidelijk te maken.

Ze ziet kansen die ik soms zelf nog niet zie. Omdat ze zo goed is op het gebied van techniek, helpt ze me echt verder.

Wendy heeft me ook heel veel opgeleverd op het gebied van overzicht, rust en helderheid.

Bij het maken van een online academie komen best veel zaken kijken. Ik kon steeds met Wendy sparren en ook als ik even niet meer zie wat er moet gebeuren weet zij het steeds behapbaar te maken. We hebben samen een plan gemaakt waarna we allebei ons eigen ding zijn gaan uitvoeren.

Ik kon zaken loslaten en zij gaf me rust en helderheid, zodat ik precies wist waarop ik me moest focussen en wat er moest gebeuren.

Ze stelt kritische vragen en kan zich als een kleine pitbull vastbijten in blokkades die nog in de weg zitten van het ‘groots’ durven denken.

Ze heeft een no-nonsense houding die inspireert.

Evelien Bijl

De Perfectionisme Coach

Liever zelf één VA toevoegen aan jouw team? Kijk dan eens tussen de profielen van de VA’s die door ons zijn opgeleid.