De beste Technisch VA’s vind je bij Natuurlijk Online

Niet alleen wilde ik mijn kennis delen met andere aspirant Technisch VA’s, zodat meer VA’s hun klanten op een hoog niveau kunnen helpen met de technische aspecten achter online cursussen. Ik wilde tevens een plek creëren waar opdrachtgevers terechtkunnen om betrouwbare Technisch VA’s te vinden. Deze VA’s hebben bewezen dat ze bekwaam zijn in wat ze doen. Bovendien kunnen ze rekenen op een sterk netwerk van top collega Technisch VA’s die altijd klaarstaan om elkaar te ondersteunen en te helpen.

De VA’s die we hieronder aan je voorstellen, hebben met succes de Technisch VA opleiding afgerond. Ze hebben zichzelf bewezen door een uitdagende eindopdracht met een goed resultaat te voltooien. Hierdoor kun je er als opdrachtgever zeker van zijn dat ze beschikken over de vereiste vaardigheden om je op goed niveau te kunnen ondersteunen.

– Wendy de Kivit – van den Bersselaar

Onze VA Match-pagina ondergaat momenteel een volledige make-over, en onze gecertificeerde VA’s zijn druk bezig met het creëren van nieuwe profielen. Kom binnenkort terug om nog meer VA’s te ontdekken.

Alle VA’s opereren volledig onafhankelijk, en we faciliteren geen bemiddeling. Als je geïnteresseerd bent in het leren kennen van een Technisch VA, kun je rechtstreeks contact opnemen met de VA waarmee je in contact wilt komen.

Helen Viring

Helen Viring

Helen Viring Webdesign https://www.helenviringwebdesign.nl

Mandy Frederiks

Mandy Frederiks

Mandy Frederiks - Jouw online groeiassistent https://mandyfrederiks.nl