Helen Viring

https://www.helenviringwebdesign.nl
https://www.linkedin.com/in/helenviring/
welkom@helenviringwebdesign.nl

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Helen, 50 en fabulous!
Ik ben getrouwd en heb een dochter van 23 jaar. Ik ben geboren en getogen in Hilversum, waar ik nu nog steeds met heel veel plezier woon.
Bijna 10 jaar geleden ontdekte ik dat ik een hoogsensitief persoon ben en sindsdien is dat de rode draad in mijn leven en mijn bedrijf.

In 2015 startte ik als HSP coach en bouwde mijn eigen website. Mijn vader sprak toen al de legendarische woorden uit: “Je kunt altijd nog websites maken!” Drie jaar later maakte ik een online programma en weer was het de techniek waar ik blij van werd. En helemaal toen creativiteit en techniek samenkwamen.

“Ik vind het geweldig om in pyjama achter mijn laptop te fröbelen.”

Dat was mijn antwoord toen mijn coach de vraag stelde waar mijn vuur van aangaat. En dat was de start van een nieuw bedrijf. Ik volgde de opleiding bij Natuurlijk Online waarin ik werd opgeleid tot allround technisch VA.

Het allerleukste vond ik om websites te maken. Hier kon mijn creatieve brein naar hartelust creëren. Inmiddels ben ik opgeleid tot strategisch webdesigner. Design, bouwen en strategie, alles komt nu samen!

In totaal ben ik al acht jaar ondernemer en heb ik een shift gemaakt van een offline coach naar een volledig online ondernemer.

Ik heb online programma’s gemaakt, ebooks geschreven en vormgegeven, mailfunnels ingericht en websites ontworpen en gebouwd.

Ik weet wat er allemaal komt kijken bij een online business. Ik vind het superleuk om samen te kijken wat bij jou past en hoe we jouw nieuwe website in zetten als onderdeel van jouw marketingstrategie.

Wat mijn kracht is, is dat ik mij helemaal inleef in jouw verhaal. Ik voel mensen aan, ik leef mij in, dat gaat vanzelf. Ik tune in op jou, op jouw boodschap en wat jij wilt overbrengen. Dit vertaal ik naar een design en strategie.

Ik hou van connecten, ik ben een extravert persoon dus regelmatig in verbinding met jou blijven vind ik heel erg belangrijk. Meestal online maar als de kans er is vind ik het ook superleuk om elkaar live te ontmoeten.

Maar het daadwerkelijk aan de slag gaan met een website, doe ik heerlijk in mijn eentje vanuit mijn eigen huis en rust.

Ik doe waar ik gelukkig van word. Jij ook?

Wat doe ik?

Ik heb mij gespecialiseerd in webdesign; websites ontwerpen en maken.
Hoe zetten wij jouw website strategisch in zodat het een marketingtool wordt?
Dit doen we door het doel van je website te bepalen en samen naar de customer journey te kijken. Want uiteindelijk wil jij een website waarmee je klanten aantrekt.

Daarbij vind ik het belangrijk om ondernemers te laten inzien van het belang van een eigen website. Jouw website is namelijk van jou! In plaats van de social media kanalen die ermee kunnen stoppen of hun voorwaarden wijzigen.

Wat ik doe als webdesigner:

– Volledige website op maat
– Salespages of landingspagina’s

Wat ik doe als technisch VA:

– Salespages inclusief mailfunnels
– Mailfunnels automatiseren
– Online leeromgevingen maken

Als sparringspartner:

Live strategiedag op een unieke locatie
Uiteraard kan ik ook via Zoom met je meekijken en denken.

Ik zie het als een gelijkwaardige samenwerking waarbij ik met je meedenk en kijk of het logisch is en klopt. Ik ben iemand die goed luistert, hoort wat je zegt en advies geeft daar waar nodig. Door mijn levenservaring en doordat ik alle processen als ondernemer zelf ook heb doorlopen, kan ik kijken wat bij jou past.

Dit vind ik leuk om met jou te delen:

Belangrijk in een samenwerking vind ik wederzijds respect, vertrouwen en humor. Ik ben graag een sparringspartner voor de ondernemers met wie ik samenwerk. Als wij eenmaal een match zijn, is dat goud. Dan ga ik voor je door het vuur en doe ik (bijna) alles voor jou.

Mijn belangrijkste drijfveer is om de wereld een stukje mooier te maken en daarbij te doen waar ik gelukkig van wordt.
Elke dag kun je opnieuw kiezen en kijken waar je blij van wordt. Dit gun ik jou ook.

Wil je kijken of wij een match zijn? Plan een gratis kennismakingsgesprek in!

Met deze systemen uit de opleiding werk ik graag

WordPress / DIVI, ActiveCampaign / MailBlue, Calendly, Learndash, WP Fusion, Woocommerce, Plug&Pay

Met deze systemen werk ik ook graag

Cliënt Portal, Canva, Figma, Trello

Mijn relevante opleidingen

Natuurlijk Online Technisch VA opleiding

Opleiding tot strategisch webdesigner bij Cheryl Porcelijn,
Visual Design met Figma