Jessica Hoogland

https://jessicavasolutions.nl
https://www.jessicavasolutions.nl/
info@jessicavasolutions.nl

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Jessica
Dit is mijn missie! Om zoveel mogelijk ondernemers in te laten zien dat je jouw website slimmer kan inzetten om van jouw leads echt klanten te maken!

Ik ben Jessica Hoogland ik woon sinds 2021 in Zuid-Limburg met mijn man en 3 kinderen.

Na meer dan 15 jaar gewerkt te hebben in loondienst, ben ik sinds januari 2022 een online business gestart. Ik had nooit de ambitie om te gaan ondernemen, maar het kwam op mijn pad en ik voelde gewoon dat dit is wat ik moest doen!

Mijn droom was om flexibel te werken én vanuit huis zodat ik het moederschap voor mijn drie kids fijn kan combineren met het werk dat is zo leuk vind.

Tijdens mijn baan in loondienst heb veel met websites gewerkt, het beheer hiervan en het ontwikkelen van nieuwe websites. Ook het maken van een website voor mijn eigen onderneming gaf mij erg veel energie!

Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd in het maken van WordPress websites (thema DIVI) om andere ondernemers hiermee te helpen. Maar met alleen een mooie website kom je er niet. Deze moet vooral ook gebruiksvriendelijk zijn! En dit doe ik o.a. door de inzet van e-mailmarketing.

Sinds kort woon ik in het mooie Zuid-Limburg en geniet ik al rennend van het mooie heuvellandschap. Ik ben altijd in voor een drankje op het terras, het liefst met een broodje carpaccio erbij. Ik maak graag stedentrips, maar in de zomer vind je mij op de camping in een tent. Ook ben ik dagelijks bezig met mijn grote passie, namelijk interieur.

Wil je meer weten over mij en of ik iets voor jou kan betekenen? Neem contact op en we drinken samen een digitaal kopje koffie.

Wat doe ik?

Ik richt mij vooral op het maken van websites.

1. Ik ontwerp een one-pager voor je met eventueel als extra het inrichten van e-mailmarketing zodat je een weggever kan inzetten
2. Ik ontwerp een complete website ook met als extra het inrichten van e-mailmarketing.
3. Het koppelen van jouw website met betaalsystemen en deze richt ik ook optimaal in, zodat jij direct kan starten met verkopen.
4. Complete inrichten van jouw leeromgeving, vanaf aankoop tot en met de toegang tot de cursus inclusief de inrichten van de cursus

Dit vind ik leuk om met jou te delen:

Met deze systemen uit de opleiding werk ik graag

WordPress / DIVI, ActiveCampaign / MailBlue, Webinargeek, Calendly, Learndash, WP Fusion, Woocommerce, Plug&Pay, Huddle

Met deze systemen werk ik ook graag

Kennis.shop, Canva

Mijn relevante opleidingen

Natuurlijk Online Technisch VA opleiding

Webdesign Mastery