Kim Meinen

https://bykimos.nl
https://www.instagram.com/kim_meinen/
welkom@bykimos.nl

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Kim, levensgenieter, avontuurlijk, vrouw van Benjamin en moeder van Zoë en Indra. Nu ben ik werkzaam als virtual assistant, maar ik realiseer me heel goed dat ik zo maar een ongeschoolde vrouw werkend op een rijstveld had kunnen zijn.

Hoe kan ik dan nu niet mijn beste leven leiden en er volop van genieten?

De afgelopen 20 jaar heb ik mijn werkervaring opgedaan binnen grote en kleine internationale bedrijven en de rode draad daarin was plannen, regelen, organiseren en klantcontact. Dát kan ik goed en dát vind ik leuk. Daarnaast kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt in het bouwen van WordPress websites/webshops en online leeromgeving. Dit in combinatie met de office support, is perfect voor mij!

Reizen is altijd mijn passie geweest en terwijl de wereld op slot ging, besloot ik samen met mijn man dat wij met onze kinderen een wereldreis wilden gaan maken. De vraag ‘hoe dan?’ bracht mij in de wereld van het VA-schap. Ik startte mijn bedrijf en ruim een jaar later was het zo ver: een wereldse reis van 6 maanden met mijn gezin. Mijn laptop ging mee en onderweg mocht ik andere ondernemers helpen realiseren van hun droom: een online bedrijf, zodat ook zij konden gaan doen wat ze het allerleukste vinden.

Mijns inziens moet iedereen zijn of haar droom kunnen leven en daarom help ik jou graag van jouw not-to-do-lijst af, zodat jouw to-do-lijst bestaat
uit zaken waar jij van gaat stralen, energie van krijgt en plezier aan beleefd.

Doordat je to-do-lijst een stuk korter is, kun jij je full focus richten op jouw specialisme en gaan bouwen aan jouw bedrijf. En dus doen wat jij leuk én belangrijk vindt. Kortom, net als mij volop genieten van het leven.

Wat doe ik?

Reizen is altijd mijn passie geweest en zo’n 3 jaar geleden besloot ik samen met mijn man dat wij met onze kinderen een wereldreis wilden gaan maken. De vraag ‘hoe dan?’ bracht mij in de wereld van het VA-schap. Ik startte mijn bedrijf en ruim een jaar later was het zo ver: een wereldse reis van 6 maanden met mijn gezin. Mijn laptop ging mee en tijdens onze reis mocht ik andere ondernemers helpen met het bouwen van hun droom: een online bedrijf, zodat ook zij konden gaan doen wat ze het allerleukste vinden.

Mijns inziens moet iedereen zijn of haar droom kunnen leven en daarom help ik jou graag van jouw not-to-do-lijst af, zodat jouw to-do-lijst bestaat
uit zaken waar jij van gaat stralen, energie van krijgt en plezier aan beleefd.

Toen ik net startte als VA begon ik met office support en na de opleiding van Natuurlijk Online ruilde ik dit in voor puur en alleen techniek. Nu bijna 3 jaar later heb ik een mooie balans gevonden tussen techische en office support.

Dit vind ik leuk om met jou te delen:

– Ooit open ik een schooltje in Indonesië
– Als de kinderen de deur uit zijn, gaan mijn man en ik voor onbepaalde tijd reizen

Met deze systemen uit de opleiding werk ik graag

WordPress / DIVI, ActiveCampaign / MailBlue, Webinargeek, Calendly, Learndash, WP Fusion, Woocommerce, Plug&Pay

Met deze systemen werk ik ook graag

Trello, Canva, Shiftbase, Exact online, Twinfield / Basecone, Google workspace, Office, Monday, Asana, Convertkit

Mijn relevante opleidingen

Natuurlijk Online Technisch VA opleiding

Weblish | digital accesibility assistant
Schoevers | officemanagement & projectmanagement
Talitha van de Voorde | Funnel Academy