Mandy Frederiks

https://mandyfrederiks.nl
https://www.instagram.com/mandy_frederiks_technischva/
mandy@mandyfrederiks.nl

Wie ben ik?

Hé hallo, Mandy hier!
Ik heb als geen ander ervaren wat een goed lopende onderneming met je leven kan doen. Toen ik het gevoel had alleen nog maar bezig te zijn met werken en ik merkte dat ik steeds minder energie haalde uit mijn werkzaamheden besloot ik de knop om te zetten en alles om te gooien.

Want laten we eerlijk zijn, een van de redenen van voor jezelf beginnen is dat je je tijd zelf wilt indelen en je naast werken tijd over hebt voor het uitvoeren van leuke dingen.

De knop was om, ik creëerde overzicht in mijn administratie, mailbox en planning waardoor ik merkte dat dit mijn productiviteit omhoog bracht. Ik had een strategisch plan klaar liggen en merkte dat ik weer energie had om alles aan te pakken. Dit gaf niet alleen rust in mijn hoofd ook in mijn leven.

Mijn kennis en ervaring in combinatie met een dosis organisatievermogen en positieve energie heb ik gebundeld in het FocusON traject waarbij ik jou als technisch VA kan bijstaan zodat jouw stapel met nog te doen en toffe plannen de aandacht krijgt die het verdiend en je onderneming efficiënter ingericht wordt terwijl jij (weer) geniet van het werken met je klanten, je onderneming en je leven daarnaast.

Genoeg over mij, wie ben jij?

Leuk om kennis te maken tijdens een start call.

Wat doe ik?

Ik had een goedlopende coachpraktijk maar vond stiekem alle taken achter de schermen leuker dan het coachen zelf. Toen ook mijn businesscoach dit opmerkte besloot ik de praktijk te verkopen en mezelf als groeiassistent aan te gaan bieden aan andere ondernemers waarbij het mijn doel is om werk uit handen te nemen, de onderneming efficienter in te richten en zichtbaarheid te vergroten.

Ik ben als VA niet makkelijk in een hokje te stoppen omdat ik het leuk vind om mezelf breed in te zetten. Ik vind het ontzettend leuk om agenda- en emailbeheer te doen, e-books, flyers en andere templates te ontwerpen maar vind het ook heerlijk om in de techniek te duiken. Dit maakt dat ik heel breed inzetbaar ben in jouw onderneming.

Ik ben werkzaam als VA sinds april 2023.

Dit vind ik leuk om met jou te delen:

Ik ga ontzettend aan van langdurige samenwerkingen en vind het geweldig om met je mee te denken in het stukje automatiseren en efficiënter inrichten van je onderneming. Ben jij coach of therapeut dan vind ik het heerlijk om mijn ervaring in te zetten en met je mee te denken hoe jij jouw praktijk nog verder kan laten groeien.

Met deze systemen uit de opleiding werk ik graag

WordPress / DIVI, ActiveCampaign / MailBlue, Webinargeek, Calendly, Learndash, WP Fusion, Woocommerce

Met deze systemen werk ik ook graag

Cartflow, Google workspace, Google agenda, Gmail, Trello, Canva

Mijn relevante opleidingen

Natuurlijk Online Technisch VA opleiding

Canva branding en design expert, Mailfunnel training, Social media beheer