Sophie Avis

[Virtueel Geregeld]

Sophie Avis

Mijn expertises:
Het bouwen en onderhouden van jouw online onderneming. Effectieve marketingfunnels (mailblue), online academies,
landingspagina´s, website onderhoud, technische  koppelingen en office support.

Mijn WHY:
Ik geniet er enorm van om andere ondernemers te helpen hun droom te verwezenlijken. Dat zij zich weer kunnen richten op hun eigen expertise en zich daarbij geen zorgen meer hoeven te maken om de onlinetechnieken binnen hun bedrijf. 

Ik krijg enorm veel energie van het vastbijten in technische vraagstukken en ik leer graag met de ander mee. 

Met deze systemen kan ik werken:
WordPress, Divi, Learndash, WP Fusion, Woocommerce, Plug&Pay, Paypro, Mailblue/ActiveCampaign, Moneybird, Snelstart, Zapier, WebinarJam, Webinargeek, Zoom, Canva, Trello.

Mijn relevante opleidingen:
Succesvol Adverteren op Facebook en Instagram,
een converterende DIVI wevsite bouwen en
Online Business Bouwen van Natuurlijk Online
Academie voor Virtueel Professionals

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een enthousiaste, flexibele en betrouwbare vrouw die graag anderen helpt met de online technieken van hun bedrijf zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze écht kan gaan groeien.

Eerlijkheid en vertrouwen vind ik binnen een samenwerking ontzettend belangrijk. Wanneer ik echt dat vertrouwen voel zet ik mij voor de volle 100% in en zal ik niet gauw opgeven.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Ik vind het enorm belangrijk dat er een wederzijdse klik is waarin we open en duidelijk kunnen communiceren. 

Voel ik die klik niet dan zal ik ook eerlijk zijn en je doorverwijzen naar een andere topper!

Om de zaken heen praten ben ik niet van, ik werk het beste samen met ondernemers die to-the-point zijn en weten waar ze heen willen met hun bedrijf.

Ik geef altijd mijn volle 100% en zorg ervoor dat kwaliteit geleverd wordt. Kom ik ergens zelf niet uit dan ben ik niet bang om dit aan te geven en op zoek te gaan naar dé oplossing. Ik geniet ervan om nieuwe dingen te leren en grijp dat dan ook met beide handen aan!

VA’s met vergelijkbare expertises:

Kim Minten

Kim Minten

Kim Minten[Kim Minten]Mijn expertises:Het bouwen van online academiesWebsite:https://kimminten.nl/ E-mail:kim@kimminten.nl Mijn WHY: Veel ondernemers lopen spaak op de techniek die komt kijken bij het maken van een online academie. Hierdoor duurt het heel lang voordat...

Jolanda van der Hoek

Jolanda van der Hoek

Jolanda van der Hoek[VA4Business]Mijn expertises:Technisch VA, office support, social media beheer, webdesign, emailmarketing, Website:https://www.va4business.nl/E-mail:info@va4business.nl Mijn WHY:In mijn hele werk carrière ben ik al dienstverlenend ingesteld. Ik...

Tyana Golsteijn

Tyana Golsteijn

Tyana Golsteijn[BLACK BIRD CREATIVES]Mijn expertises:Podcasts, websites bouwen, online academies bouwen, FB & Insta ads, webshops bouwen, salesfunnels bouwen, ActiveCampaign/Mailblue...