Floortje van de Kerkhof

[WORKFLOORonline]
Floortje van de Kerkhof
Mijn expertises:
DTP&vormgeving (vormgeven e-books, nieuwsbrieven, magazines, folders, doorvoeren huisstijl), bouwen websites en het gehele inrichten van online ondernemingen.

Mijn WHY:
Ik wil weer de passie voelen zoals ik die vroeger bij het volleyballen had. Met passie en gedrevenheid iets doen, want dan sta ik in mijn kracht. Er weer toe doen, me niet minder voelen dan een ander.
De vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en veel thuis te kunnen werken is een van de redenen om als VA aan de slag te gaan. Deze flexibiliteit maakt dat ik heel doelgericht voor de klant kan werken en me kan focussen op zaken die op dat moment nodig zijn. Ik word gedwongen om mezelf te ontwikkelen en actie te gaan ondernemen om zowel mezelf als de klant te laten groeien.
De passie waarmee mijn klanten hun onderneming leiden, geven mij ook de energie om er samen vol voor te gaan. Samen met de klant een doel bepalen en behalen! Want stiekem houd ik nog steeds wel van winnen!

Met deze systemen kan ik werken:
Adobe Indesign, Illustrator &Photoshop, Canva, Microsoft Office, Laposta, Trello, WordPress, Divi, En nu in opleiding om specialist te worden op het gebied van online onderneming, waarin de systemen Woocommerce, Wpfusion, Learndash, Active Campaing/Mailblue uitgebreid behandeld worden.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen bij NatuurlijkOnline, Start een succesvolle business als virtual assistant bij VASchool, WordPress Websites bij GMI Designschool, DTP Professional bij GMI Designschool.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een nuchtere Brabantse harde werker. Praktisch en onderzoekend. Gedreven en enthousiast, die zich kan vastbijten om het gewenste resultaat te bereiken. De voldoening na het creëren van iets moois, een doel bereiken, daar word ik blij van.
Sportief en familiemens. Ik val niet op, sta niet snel vooraan, een stille genieter. En ik houd van carnaval, thee en snoepen…

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Respect en waardering voor elkaar, door samen te werken kan je elkaar helpen en van elkaar leren. Ik vind het fijn als mensen al een beetje weten wat ze willen en niet te chaotisch. Ik houd van een informele (brabantse) sfeer, met wat humor.

Ik ben bescheiden en laat niet direct het achterste van mijn tong zien, maar geef me wat tijd en vertrouwen en je hebt aan mij een betrouwbare partner.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....