Marjolein Exalto

[Marjolein Exalto Virtual Assistant]

Marjolein Exalto1

Mijn expertises:
Ik ontzorg en ondersteun ambitieuze ondernemende vrouwen die verlangen naar meer tijd voor zichzelf, het gezin en eigen creativiteit.

Mijn WHY:
Het is voor mij belangrijk om te doen waar je goed in bent en waar je plezier uit haalt. Dit zorgt voor veel energie. Mijn opdrachtgevers ontzorg ik met liefde zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Met deze systemen kan ik werken:
Office 365, Windex, Canva, Trello, WordPress, Divi, Wix, Phoenix site, Moneybird, Snelstart, Mollie, Trifact 365, Hootsuite, Later, Zoom. En nu in opleiding om specialist te worden op het gebied van online onderneming, waarin de systemen Woocommerce, Wpfusion, Learndash, Active Campaing uitgebreid behandeld worden.

Mijn relevante opleidingen:
Bouw een converterende DIVI website bij Natuurlijk Online,
Technische VA opleiding bij Natuurlijk Online.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een eerlijke en hardwerkende virtual assistant. Structuurjunkie ten top. Proactief, positief en leergierig ben ik zeker.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Respect, waardering en eerlijkheid voor elkaar. Tijdens een samenwerking kan je veel van elkaar leren. Communicatie is erg belangrijk.

Meer tijd voor wat er écht toe doet? Ik ontzorg en ondersteun ambitieuze ondernemende vrouwen die verlangen naar meer tijd voor zichzelf, het gezin en eigen creativiteit.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink

Vera Hilbrink[ZonZora]Mijn expertises:Het bouwen van een webpagina,hele nieuwe website of online leeromgeving.Het onderhouden, beheren en optimaliseren van een bestaande website.En het optimaal inrichten van systemen en...

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma

Joannette Riddersma[Webbouwster]Mijn expertises:Website design , kennis van CSS , branding ,alle hulp bij inrichten van een online business , e-mailmarketing , webshops Website:https://webbouwster.nlE-mail:Joannette@webbouwster.nlMijn WHY:Vind het geweldig om met...

Angel de Jong

Angel de Jong

Angel de Jong[TechVAdeJong]Mijn expertises:Geordend & georganiseerde Techneut met oog voor 'detail'. Website:www.techvadejong.nlE-mail:angel@techvadejong.nl Mijn WHY:Mijn behulpzaamheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel is waar ik mijn voldoening uit haal....